23-02-16

Preconferentie ‘Boet’n leren, binn’n valideren!’

een educatieve rondreis in de echte wereld van de Euroborg

Goede samenwerking tussen beroepsonderwijs en bedrijfsleven zet de deur open naar nieuwe mogelijkheden. Mogelijkheden om leren meer persoonlijk en relevant te maken. Mogelijkheden om studenten, ouders, docenten en stagebegeleiders écht te verbinden en trots te creëren op wat er wordt geleerd. Samenwerken en leren in netwerken zorgt kortom voor groei, ontwikkeling en échte doorbraken.

Wachten is geen optie meer. Doen is het nieuwe denken. Nieuwe verbindingen vragen van alle betrokkenen meer zichtbaarheid, lef en ondernemerschap. En dat levert veel energie en positiviteit op. Bedrijven en ondernemers worden blij met ondernemende studenten die de liefde voor het vak laten zien. Docenten en opleidingsteams krijgen een ‘boost’ en zijn trots op het mooie werk en de opgebouwde netwerken en relaties die zij hebben. Studenten, bedrijven en docenten die elkaar weten te vinden - zich écht met elkaar verbinden - creëren het onderwijs voor nu en later. Innovatief onderwijs dat ondernemende vaklieden oplevert.

In Groningen is dat samenwerkingsproces door verschillende partijen in de Euroborg, het stadion van FC Groningen, op een heel bijzondere wijze vorm gegeven. Ook Noorderpoort participeert in deze samenwerking. Goed herkenbaar hierin zijn verschillende opleidingssectoren: techniek, horeca, hospitality, administratie en commercie. Vanuit verschillende opleidingen en opleidingsniveaus zijn lijntjes gelegd naar ‘het echte leven’ van de Euroborg. {foto stadion}

Pre-conferentie
Graag nodigen we u uit voor een bijzondere ervaring. Tijdens de pre-conferentie ‘Boet’n leren, binn’n valideren!’ gaat u mee op reis. De ‘educatieve rondreis’ maakt u deelgenoot van de authentieke verhalen van een MBO-student, een ouder, docent en ondernemer. Allen zijn betrokken bij het leren en werken in en om de Euroborg. Deze verhalen en gesprekken leveren u een ‘goed gevulde koffer’ op met interessante ideeën, invalshoeken en aanpakken waarmee u de CVI-conferentie Nait soez’n moar broez’n vol energie en inspiratie in kunt gaan. Een prachtige ‘warming-up’ voor de CVI-conferentie in de bijzondere ambiance van de Euroborg!

Voor deze pre-conferentie staat vanaf 09.30 de koffie klaar in de Euroborg. Na afloop van de pre-conferentie is er ruim voldoende tijd om naar Martiniplaza te reizen. Wanneer u aan deze pre-conferentie deelneemt, ligt er bovendien na afloop een mooie verdiepende toegift voor u klaar. En u weet: wie het eerst komt…..

Meld je aan voor deze preconferentie op woensdagochtend 6 april  via onze online databank

Geen opmerkingen:

Een reactie posten