23-02-16

Preconferentie Opleiden is vakwerk!

Hoe maak je kwaliteit in de klas? Hoe werk je samen met je team aan onderwijskwaliteit? En welke stappen moeten we maken in de ontwikkeling van ons beroep?
Onze minister Jet Bussemaker is benieuwd naar de bijdrage die opleiders in het mbo leveren aan de versterking van de kwaliteit van het onderwijs. Op 6 april is zij aanwezig bij de preconferentie van de BVMBO om dit van jou te horen.

Bij de preconferentie Opleiden is vakwerk! werken we met verschillende ‘tafels’. Aan elke tafel staat een thema centraal, gerelateerd aan onderwijskwaliteit. Elk thema wordt ingeleid met een relevant onderzoek of praktijkvoorbeeld door het expertisecentrum ECBO.
Er zijn drie thema’s en gespreksrondes:
de pedagogisch-didactische kwaliteit van de docent
teamkwaliteit
de kwaliteit van de beroepsgroep

Je bent er toch bij?
Prikkelende thema’s, kundige experts en hoog bezoek: onze preconferentie is de ideale start van de CvI-conferentie en een mooie nadere kennismaking met de BVMBO. Zorg dat je er op de ochtend van woensdag 6 april bij bent.  De bijeenkomst is exclusief voor docenten en andere opleiders in het mbo.

Inloop vanaf 9.30 uur welkom, start preconferentie:  10.00 uur.
Locatie: MartiniPlaza, Springerlaan 2, 9727 KB Groningen

Over de BVMBO
De BVMBO is de eerste echte beroepsvereniging van, vóór en dóór opleiders in het mbo. Onze leden willen eigenaar zijn van hun onderwijs. Dit betekent dat zij invloed willen op hun eigen vak wat betreft de (beroeps)inhoud, uitvoering en ontwikkeling en dat zij zelf richting en vorm willen geven aan de professionaliteit en beroepstrots van het beroep 'docent/opleider in het mbo'. Door ons te verenigen als beroepsgroep dragen wij dit uit en zijn we een serieuze onafhankelijke en vooruitstrevende gesprekspartner in de sector. Daarbij bundelen we onze krachten met de overige opleiders in het mbo, zodat we gezamenlijk de kwaliteit van ons onderwijs kunnen bestendigen of zelfs kunnen verbeteren. Meer weten? Ga naar www.bvmbo.nl.

Aanmelden voor deze preconferentie:
Meld je aan door een mail te sturen naar: innovatiehuis@cviweb.nl 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten