25-03-16

Geef het Ministerie van OCW een kijkje in úw keuken op 7 april in Groningen

Tijdens de vier workshops die het Ministerie van OCW verzorgt op Dé Onderwijsconferentie ‘Nait Soez'n, Moar Broez'n’ op 6 en 7 april in Groningen laten we u aan het woord.
Uw bijdrage aan de workshops levert input op voor het verder uitwerken en ontwikkelen van beleidsdoelstellingen van het ministerie.

Wij horen bijvoorbeeld graag welke ervaringen u heeft en welke kansen u ziet als het gaat om de invulling van de rol van mbo instellingen als regionale partner van bedrijven en overheden. In een andere workshop verkennen we samen hoe u omgaat met de veranderingen die plaatsvinden binnen en buiten de instelling en hoe u deze benut om de kwaliteit van het onderwijs verder te verbeteren.

Ook horen we graag hoe u omgaat met de implementatie en uitvoering van de beleidsdoelstellingen. Hoe zorgt u als onderwijsinstelling of team er bijvoorbeeld voor dat leraren zich gedurende hun loopbaan kunnen blijven professionaliseren. Welke knelpunten komt u tegen? En voor welke uitdagingen staat u als instelling bij het in de praktijk brengen van de herziene kwalificatiestructuur? Hoe organiseer je flexibiliteit én maatwerk voor studenten?

Bent u erbij op 7 april in Groningen?
Kom dan naar de Businessroom in Martiniplaza voor één van de workshops van het Ministerie van OCW.
Klik op de link onder- of op het plaatje voor meer informatie over een workshop en kom op tijd: vol = vol (maximaal 40 deelnemers per workshop).
Workshop OCW Ronde 4: 9.30 - 10.30 uurWorkshop OCW ronde 5: 10.45-11.45 uur
Workshop OCW ronde 6: 13.00-14.00 uurWorkshop OCW ronde 7: 14.15-15.15 uur

Geen opmerkingen:

Een reactie posten