06-04-16

Arrivé

Ik ben in Groningen. Net aangekomen. Ook maar eerst even rondgelopen na een heerlijk kopje koffie. Wel even zoeken waar de workshops zijn. Ligt dat aan mij of aan het doolhof van de Martini Plaza dat ik de weg steeds kwijt raak? Dat zal morgen na de laatste workshop wel anders zijn!
Maar welke workshops ga ik kiezen. Ik had mijn keuze al ingevuld, maar ga toch maar switchen naar Herman Post. kijken of ik nog wat kan bij-leren. Dat is ook in de zelfde zaal 12B waar ik in de derde ronde van vandaag mag presenteren over de manier waarop we onze ELO gebruiken om een boost te geven aan onderwijsvernieuwing. Nu eerst even aan de lunch en benieuwd waar de keynotes overgaan. Inmiddels al veel 'vroege vogels' ontmoet. wel de eerste die vanuit onze bloggerspositie een berichtje publiceert 

Hans Steeman

Geen opmerkingen:

Een reactie posten