01-04-16

Keuze Delen

Nee, ik heb het niet verkeerd geschreven. Ik bedoel geen keuzedelen, ook al zijn daar verschillende workshops over te volgen volgende week. Ik bedoel eigenlijk de kern van de conferentie. Keuze en delen.

In 2014 was ik voor het eerst bij de conferentie van het CvI en heb daar toen zelf workshops gegeven, maar ook verschillende workshops gevolgd waar ik tot op de dag van vandaag nog inspiratie uit haal (dank Landstede voor het delen van jullie kennis en kunde).

Nu verheug ik me op woensdag en donderdag om in Groningen weer volop inspiratie te krijgen maar hopelijk ook anderen te inspireren. Dit jaar vind ik het echter wel lastig, want de keuze is enorm en ik kan mij helaas niet splitsen. Tegelijkertijd is dat juist zo mooi van deze conferentie. Alle scholen delen hun kennis en kunde op een open en toegankelijke manier, die ik nog niet ergens anders zo ervaren heb. Hulde aan het CvI voor deze opzet! Delen is namelijk iets waar ik enorm in geloof. Zelf deel ik ook van alles via mijn platform 'Social media in het mbo' en dat heeft me veel nieuwe kennis, kunde en ervaringen opgeleverd.

Door te delen worden we met elkaar beter, wat de kwaliteit van het mbo alleen maar ten goede kan komen. Kortom, ik roep iedereen op om de keuze te maken om tijdens de conferentie woensdag en donderdag vooral te delen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten