06-04-16

Mijn oogkleppen

Deze conferentie kunt u enkele blogs van mij (JaapJan Vroom) verwachten. Voor de volledigheid is het denk ik goed dat u mijn bijdrages in een context kan plaatsen.

Ik werk als senior adviseur onderwijsinnovatie aan het Deltion College in Zwolle. Daar houd ik mij al jaren bezig met Leren & ICT, de laatste tijd speciaal met de ontwikkeling van Blended Learning. De afgelopen jaren heb ik mij vooral bezig gehouden met onze eBOT pilots, onze weblecturing dienst DStream en de opzet van een productiestraat e-learning. Een nieuw project is het experimenteren met xAPI, Ik schrijf een eigen blog: De meerwaarde van ICT bij leren en innoveren.

Op donderdag geef ik drie workshops, maar hoop bij het onderdeel 'Blended learning in de entreeopleidingen' te kunnen zijn. Ik hoor maar al te vaak dat blended leren niet geschikt is voor 'bepaalde' niveaus. Ben daarom nieuwsgierig naar hoe Jan Klijn van het Noorderpoort dit opgezet heeft. Op woensdag probeer ik de workshop keuzedelen van ROC Utrecht te volgen. Samen met studio MBO ontwikkelt Deltion enkele keuzedelen. Voor mijzelf heb ik vragen rond het motiveren van studenten bij weinig of geen BOT en de rol van ICT hierin.

Mocht u mijn stukjes lezen: weet dat dit mijn oogkleppen zijn...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten