Presentaties

http://www.cviweb2016.nl/
Dé Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT op 6 en 7 april 2016 heeft als doel mensen bij elkaar te brengen en de kennisdeling te bevorderen in de mbo sector.

Daarvoor roepen we de mbo instellingen op hun inspirerende voorbeelden te presenteren zodat anderen mbo instellingen daarvan kunnen leren.

Een presentatievoorstel indienen, dat kun je zelf doen of via die contactpersoon, maar voor cviov 2016 is dit niet meer mogelijk. Het programma is inmiddels ingevuld en kun je bekijken op www.cviweb2016.nl

Het programma is gebaseerd op ‘eigenaarschap’. Elke mbo instelling is “eigenaar” van een aantal workshops. Ook jouw school kan een eigen programma samenstellen. De communicatie en beoordeling verloopt via een contactpersoon binnen jouw MBO school.
Heb je de call for proposals niet ontvangen of wil je deze doorgeven aan collega's? Je kunt hem hier downloaden!

Het voorlopige programma is in de Wervingsfolder opgenomen. Hierin zijn nog niet alle (wildcard-) presentaties verwerkt.

Voor het actuele programma (inclusief wildcard's) kijk op onze programmawebsite www.cviweb2016.nl

Is een workshop niet opgenomen in het eigen programma van een MBOschool, dan kunnen wij je eventueel toelaten tot het wildcard programma (soms weet een instelling de kwaliteit van eigen medewerkers niet op waarde te schatten, “landelijk beroemd en in eigen school niet gekend”). Enkele wildcardpresentaties zijn tot op heden niet toegevoegd aan het programma en staan nog op de reservelijst.

Bij goedkeuring van jouw presentatievoorstel wordt je automatisch deelnemer aan Dé Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT voor het schappelijke bedrag van €420,00 (dit is incl. lunch, diner, koffie en thee en veel netwerkmomenten; excl. overnachting).

Actuele informatie over Dé Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT plaatsen we op de weblog:
http://cviov2016.cviweblog.nl